یك لیگ مسموم با تركیب زدوبند و دوپینگیك لیگ مسموم با تركیب زدوبند و دوپینگ
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 19 ارديبهشت 1392 17:57
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 951
افشین پیروانی پس از پایان لیگ دسته یك ناگفتههای زیادی داشت كه بخش عمدهای از این ناگفتهها را علنی كرد. سرمربی آهن بافق یزد كه همراه تیمش جایگاه هفتم گروه یك لیگ دسته یك را به دست آورد هنوز هم از اتفاقهایی كه در جریان لیگ دسته یك رخ داد، شكایت دارد، اما با این حال معتقد است دیگر نباید درباره این اتفاقها عمیق حرف زد، چون كسی ترتیب اثر نمیدهد.
او مواردی را بر می شمارد كه به وجود آنها ایمان دارد، اما از آنجا كه مدركی ندارد، نمی تواند به تشریح آنها بپردازد. پیروانی لیگ دسته یك را جولانگاه منشوری ها و فرصت طلبانی می داند كه هرگز با جریمه ای بازدارنده مواجه نشده اند. او در گفت و گو با جام جم در حالی كه دیگر تمایل چندانی به صحبت از برخی تخلف های صورت گرفته در این لیگ ندارد، دیدگاه های خود را درباره این لیگ عنوان می كند.
همه چیز دیدیم جز پشتوانه سازی
سرمربی آهن بافق یزد گفت: من نخستین كسی بودم كه گفتم این لیگ بیش از اندازه مسموم است، هنوز هم روی حرف خودم هستم
پیش از این كه لیگ دسته یك آغاز شود، گفتم این لیگ نباید تبعیدگاه منشوری ها و متخلفان باشد، اما كسی حرف گوش نمی دهد. گفتم اتفاق هایی در حال رخ دادن است كه به شدید ترین شكل ممكن باید با آنها برخورد شود، اما كسی گوش نداد. نتیجه بازی باید در مستطیل سبز مشخص شود در غیر این صورت موضوع حق الناس بوجود می آید. (لازم به گفتن نیست كه این حق الناس بوجود آمد و حالا از مراجع ذی ربط می خواهم كه اوضاع را سر و سامان بدهند.) لیگ دسته یك جای پشتوانه سازی و مكانی برای شناسایی استعدادهای بیشتر است، اما در این لیگ همه چیز دیدیم بجز پشتوانه سازی و استعدادیابی.
از زدو بند تا دوپینگ
پیروانی افزود: من ایمان دارم كه در لیگ دسته یك دوپینگ بارها اتفاق افتاد. زمانی كه این موضوع را با مسئولان ذی ربط در میان گذاشتم، گفتند مدرك مستند بیاور. من چگونه می توانم مدرك بیاورم؟ لیگ دسته یك ما فقط زدو بند و دوپینگ بود. موارد بی شماری را می توانم از ناپاكی های فوتبال دسته یك یادآور شوم.
در طول این فصل به دفعات با كادر فنی تیم ما و بازیكنانم تماس گرفتند و درخواست های گوناگونی داشتند. به ما گفتند بازی كنید و امتیاز ندهید تا پاداش بگیرید. به بازیكن ما گفتند بیا این قدر بگیر، اما جلوی ما بازی نكن. به ما گفتند پنالتی بدهید، جلوی ما بد بازی كنید و... این موارد بی شمار است و بارها به آن اشاره كرده ام، اما گفتن این حرف ها واقعا چه فایده ای دارد؟
جریمه ها سنگین تر شود
مربی و كارشناس فوتبال ایران یادآور شد: هیچ كدام از جریمه هایی كه تا امروز برای بوجود آورندگان تبانی یا هر تخلف دیگری در نظر گرفته شده، بازدارنده نبوده است. محرومیت های دو، سه و شش ماهه به هیچ عنوان متناسب با تخلف های سنگینی همچون تبانی نیست. برای این متخلفان باید پنج تا ده سال محرومیت در نظر گرفته شود تا برای دیگران درس عبرتی بشود. متخلفان در جریان لیگ به گونه ای حق و حقوق دیگران را می خوردند كه با محرومیت های چند ماهه نمی توان چیزی را جبران كرد. به نظر من جریمه های مادام العمر برای برخی متخلفان ضروری است.
دخالت سیاسی ها
پیروانی خاطرنشان كرد: اگر سیاسی ها كمتر دخالت كنند همه چیز روند خود را بهتر طی می كند. هنگامی كه برخی تیم ها یا بازیكنان محروم می شوند، نمایندگان مجلس همان شهر دست به كار می شوند و نمی گذارند كه آن تیم با محرومیت های سنگینی مواجه یا این كه از لیگ حذف شود. دخالت این آقایان در امور فوتبالی كافی بوده و بهتر است بروند به همان مسائل كلان مملكتی بپردازند. بارها اتفاق افتاده كه تیم ها تا آستانه محرومیت پیش رفته اند و مسببان تخلف های بزرگی همچون تبانی در معرض حذف از صحنه فوتبال قرار گرفته اند، اما دخالت سیاسی ها هر بار از این امر جلوگیری كرده است.
استعدادهای جدید
وی گفت: با وجود همه مشكلاتی كه در جریان لیگ دسته یك وجود داشت باز هم تیم ما با بازیكنان جوانش خوب عمل كرد. در تیم آهن بافق یزد چند بازیكن خوب و آینده دار به فوتبال ایران معرفی كردیم كه می توانند آینده درخشانی داشته باشند.
اگر این بازیكنان تمركز خود را حفظ و در كنار آن تلاش خود را چند برابر كنند، خیلی سریع تر می توانند پله های ترقی را طی كنند.
من در میانه های فصل تیم را در دست گرفتم و با تعدادی بازیكن جوان نتایج خوبی كسب كردم. این موضوع مورد تائید مسئولان باشگاه هم قرار دارد اما هنوز برای فصل آینده هیچ چیز مشخص نشده است. شاید فصل آینده در لیگ برتر مربیگری كردم شاید هم دوباره در لیگ دسته یك و همین آهن بافق.