امتیازات در لیگ دسته اول خرید و فروش میشود
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 03 ارديبهشت 1392 13:33
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1572
سرمربی سابق تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: امتیازات در فوتبال ایران بهویژه لیگ دسته اول فوتبال خرید و فروش میشود.
به گزارش "همدان فوتبال"، بهمن فروتن با غیر فنی خواندن سقوط مس رفسنجان به لیگ دسته دوم فوتبال باشگاههای کشور گفت: تصور میکنم، سقوط مس به مباحث فنی ارتباطی نداشت و به نظر من جریانات دیگری را میتوان در سقوط مس رفسنجان جستوجو کرد.وی افزود: ماهیت فوتبال ایران مشخص است، بازیکنان ما با تلاش و زحمت فراوانی امتیازات تیم را در مسابقات کسب کردند، اما به نظر من در فوتبال ایران مناسبات دیگری نیز وجود دارد که میتواند تلاش و زحمات سایر تیمها را بر باد دهد.
فروتن خاطرنشان کرد: فوتبال ایران را افرادی اداره میکنند که فوتبالی نیستند به نوعی فوتبال ما به یک کاسبی تبدیل شده، کاسبی موارد ممنوعه، مواردی که جزو ناهنجاریهای ورزش بوده و در تمام دنیا از سوی سازمان و مرکز اداره رسمی تشکیلات فوتبال با این قبیل تخلفات به شدت برخورد میکنند.
وی با اشاره به اینکه امتیازات در فوتبال ایران بهویژه لیگ دسته اول فوتبال خرید و فروش میشوند، گفت: پیشنهاداتی به مسئولان باشگاه مس شده بود اما چون هیئت مدیره و مسئولان این باشگاه را تعدادی معلم با وجدان اداره میکنند و حاضر به پذیرش پیشنهادات مالی برای خرید و فروش امتیاز نشدند.
فروتن با انتقاد از مسئولان و تصمیم گیرندگان فوتبال کشور گفت: سقوط چهار تیم از بین 14 تیم مشکل دیگری بود که در این فصل از رقابتها مشکلاتی را برای ما رقم زد، مس رفسنجان در قیاس با فصل گذشته چهار امتیاز بیشتر کسب کرد و از نظر جایگاه در یک رده بالاتر نسبت به فصل گذشته مسابقات قرار گرفت و ضمن اینکه این باشگاه هماکنون 30 بازیکن با قراردادهای دو و سه ساله در اختیار دارد.
وی در پاسخ به سئوالی پیرامون نقش و جایگاه کادر فنی در نتایج مس رفسنجان گفت: کادر فنی تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم به کار گرفت، دیدارهای پایانی ما در برابر پاس و شهرداری یاسوج بود و این بازیها برای ما و حریفانمان حکم مرگ و زندگی داشت.
فروتن با اشاره به اینکه تیمش فاقد یک مهاجم تمام کننده و گلزن بوده است، گفت: تنها در خط حمله علی سامره را در اختیار داشتم، این بازیکن باتجربه علاوه بر گلزنی با تجربه بالایی که داشت به تیم کمک زیادی کرد و ما از نظر فنی در برابر سپاهان پاس همدان، شهرداری یاسوج و ... بازیهای حساب شدهای از خود به نمایش گذاشتیم.
سرمربی سابق مس رفسنجان خاطرنشان کرد: انتقادپذیر هستم، اما تیم در چهار دیدار ابتدای دور برگشت هشت امتیاز به دست آورد که این امتیاز ایدهآل هر تیم است.
نظرات
اما برای حرکی میگی برای ما نگو..اگه داور بازی با شما فقط!فقط...کارش درست انجام میداد ما مستقیم لیگ برتر بودیم..
بازم شکر خدا :-*
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال