برای صعود یک تیم باید پازل صعود تکمیل باشد
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 29 فروردين 1392 20:00
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1125
مربی تیم فوتبال پاس همدان گفت: برای صعود به لیگ برتر باید پازل صعود تکمیل باشد و تمام اجزا در کنار یکدیگر قرار بگیرد.
مجتبی خورشیدی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: ما هم اکنون ده پاداش عقب افتاده داریم. تا کی بگوییم این دیدار را ببرید تا به شما پاداش بدهیم؟ با این روند مدیرعامل و مربی نزد بازیکن دروغگو میشوند.وی خاطرنشان کرد: ما به بچهها برنامه تمرینی دادهایم تا درصورت تغییرات در جدول و صعود ما به پلیآف، آنها از آمادگی خوبی برخوردار باشند. ما وظیفه خود را انجام دادهایم و بقیه کار دست خدا است.
مربی تیم فوتبال پاس ادامه داد: ما در نیمفصل قصد اضافه کردن یک مهاجم و تقویت خط حمله را داشتیم اما وضعیت مالی اجازه این کار را به ما نداد و تمام مذاکرات ما به بنبست خورد.
خورشیدی تصریح کرد: عدهای از دوستان در همدان مصاحبه میکنند و میگویند کادر فنی و مدیریت باشگاه مشکلات مالی را بهانه میکنند اما من به آنها میگویم که اگر چند ماه حقوق خود را نگیرند، چه خواهند گفت؟ همیشه باید در مقام قضاوت خود را درجای طرف مقابل هم قرار دهید.
وی افزود: درجریان فصل ناداوریها نیز بسیار ما را آزار داد. داور دیدار ما با استقلال صنعتی به خاطر اشتباهش در اعلام پنالتی که منجر به باخت ما شد، هنوز محروم است اما این موضوع به چه درد ما میخورد؟
مربی تیم فوتبال پاس گفت: درمیانه فصل سرمربی تیم ما را هوایی کردند و چون وینکو در همدان مشکل مالی داشت با پیشنهاد پرسپولیس موافقت کرد. مربی دروازهبانان ما نیز به دلیل همین مشکلات مالی تیم را ترک کرد.
خورشیدی خاطرنشان کرد: اردوی آمادهسازی تیم پاس در سالهای گذشته، کشورهایی مانند ترکیه و هلند بوده و این درحالیست که مدیرعامل باشگاه هنوز 60% پول اردوی آمادهسازی امسال تیم در سرعین را بدهکار است.
وی ادامه داد: با این کمبودها، امسال بازیکنان پاس حماسه آفریدند که جایگاه سوم را از آن خود کردند. شما نگاه کنید که قرار بوده به بازیکنان ما چقدر پول برسد و اکنون چقدر از قرارداد آنان پرداخت شده است.
مربی تیم فوتبال پاس تصریح کرد: خدارا شاهد میگیرم که دیشب زمانی که با بازیکنان تماس میگرفتم و به آنها میگفتم که احتمال صعود ما به پلیآف وجود دارد، با شور و شوق وصف نشدنی برنامهی تمرینات را از من میگرفتند و با اینکه میدانند پولی نیست باز هم با غیرت بازی میکنند.
خورشیدی افزود: ما در دیدار آخر چند بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشتیم اما مصطفی علیزادهای را بازی دادیم که حدود یک سال است فوتبال بازی نکرده و به تازگی پای خود را به تیغ جراحان سپرده است اما این بازیکن نزد ما آمد و باغیرت گفت که من شما را کمک خواهم کرد و از این بابت خیالتان آسوده باشد و نود دقیقه بهترین بازی را برای ما انجام داد. باید دست چنین بازیکنانی را بوسید. من گمان نمیکنم در هیچ شهری چنین اتفاقاتی رخ دهد.
وی با اشاره به صحبتهای اخیر محمد مایلیکهن گفت: مسئولین باید بدانند که اگر پولی برای ورزش خرج شود، ثوابی برابر مدرسه سازی یا بیمارستان سازی دارد زیرا از همین راه، جوانان بسیاری از گرفتار شدن در دام اعتیاد و ... نجات خواهند یافت و به ورزش روی خواهند آورد.