هزار تومان هم نداریم
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 27 اسفند 1391 20:01
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1314
معاون ورزشی پاس همدان گفت: مشکلات مالی پاس همه چیز را تحت تاثیر قرار داده و هیئت مدیره باشگاه هم بیخیال این مسائل است.
به گزارش "همدان فوتبال"، پرویز سامری در مورد مشکلات مالی پاس همدان اظهار داشت: متاسفانه مشکلات مالی گریبانگیر باشگاه شده و همه چیز را تحت تاثیر قرار داده است. تا به امروز با وعده و وعید و دوستی تیم را نگه داشتیم اما دیگر نمیتوانیم کاری کنیم. روز گذشته و امروز به هر دری زدیم که مقداری پول برای بازیکنان تهیه کنیم متاسفانه به جایی نرسیدیم. بازیکنان کادر فنی هم روی حرف ما حساب کردند و اگر این مبلغ تا پایان وقت اداری امروز به حسابشان واریز نشود نه تمرین می کنند و نه در مسابقات حاضر خواهند شد.وی ادامه داد: در این مورد هیچ کس گوشش شنوا نیست. باید فکری اساسی صورت گیرد. هزینه تیمداری برای همه مشخص است و 100 میلیون و 200 میلیون قابل قبول نیست. مبلغی که به ما داده میشود 25 درصد آن در میانه راه توسط تربیت بدنی و جاهای دیگر برداشته میشود.
معاون ورزشی باشگاه پاس همدان گفت: هزینه سفرها و مسابقات نسبت به 6 ماه گذشته 200 درصد افزایش داشته است. با این وجود کمکی به ما صورت نگرفته است.
سامری عنوان کرد: این تیم متعلق به 8 هزار شهید استان و مردم همدان است. هیئت مدیره باشگاه باید به این نتیجه برسد که این هزینهها به عشق مردم و شهیدان بوده است اما آنها این موضوع را فراموش کردهاند.
وی با اشاره به اینکه درآمد بازیکنان هم از قراردادی که میبندند است عنوان کرد: آنها باید شب عید چه کاری کنند ما حتی یک هزار تومانی هم در باشگاه نداریم که به بازیکنان بدهیم. انتظار داریم که هیئت مدیره رسیدگی کند من با این شرایط افق روشنی نمیبینم. 42 سال است که در ورزش فعالیت میکنم اما تاکنون به این شکل به مشکل مالی نخورده بودم. رمضانی مدیر باشگاه بیش از 40 میلیون از خودش هزینه کرده است. پاس تیم کوچکی نیست و باید هیئت مدیره دید بهتری داشته باشد، اما آنها بیخیال هستند.
وی در پایان گفت: ما از عباسی وزیر ورزش و جوانان و نمایندگان همدان در مجلس شورای اسلامی می خواهیم که به این مشکلات رسیدگی کنند.