عاجزانه و خالصانه التماس می‌کنم به داد تیم برسید

b_150_100_16777215_00_images_stories_ramezani-abdolhamid.jpgمدیرعامل باشگاه پاس همدان گفت: ما از تمام مسئولان استان کمک می‌خواهیم. من عاجزانه و خالصانه به مسئولان استان التماس می‌کنم که به داد تیم پاس برسند.

عبدالحمید رمضانی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: زمانی که بخش اساسی زندگی همه ما را پول تشکیل می‌دهد، تا به حالا نتوانسته‌ایم بیش از 22% به بازیکنان پرداخت کنیم. ما در آستانه عید نوروز هستیم و شب عید همه به پول احتیاج دارند و از طرفی هم باید در نظرگرفت ما بدهکار هستیم.

وی ادامه داد: تیم‌هایی مانند نساجی، از هفته‌های قبل اعتصاب کرده‌اند. بازیکنان تیم ما بسیار صبر کرده‌اند، البته من با اعتصاب آنان اصلا موافق نبودم زیرا این کار، اصلا درست نیست.

رمضانی خاطرنشان کرد: پاس چشم و چراغ همدان است. این تیم هنوز شانس صعود مستقیم به لیگ برتر را دارد از همین رو از مسئولین استان می‌خواهم که حداقل جلسه‌ای از نزدیک با یکدیگر داشته باشیم.

مدیرعامل پاس در خصوص کنار کشیدن تیم برق شیراز گفت: به نظر من برق شیراز به سالمی از لیگ دسته یک کنار نکشید؛ البته من کسی را متهم نمی‌کنم.

وی تصریح کرد: من امروز به فدراسیون فوتبال رفتم و با کفاشیان صحبت کردم. حالا که برق از لیگ یک کنار رفته، باید امتیازات این تیم پاک شود و امتیاز بازی‌های برق با بقیه تیم‌ها از اول فصل محاسبه نشود. من از این موضوع به سادگی عبور نخواهم کرد و کنار نمی‌نشینم تا حقمان را بخورند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن