مدیرعامل باشگاه پاس همدان:

پول کلانی تا چند روز آینده در اختیار باشگاه پاس قرار می‌گیرد

b_150_100_16777215_00_images_stories_ramezani-ab.jpgمدیر عامل باشگاه پاس همدان گفت: ‌با قول مساعدی که داده شده تا قبل از پایان سال رقم قابل توجهی در اختیار باشگاه قرار خواهد گرفت.

به گزارش "همدان فوتبال"، عبدالحمید رمضانی اظهار داشت: حساسیت هفته‌های پایانی لیگ دسته اول امسال باعث شده تا تیم‌های مدعی و همچنین تیم‌های که خطر سقوط را احساس می‌کنند در هر بازی به دنبال کسب امتیاز و پیروزی باشند.

وی افزود: تیم پاس همدان از ابتدای نیم‌فصل با تغییراتی که در کادر فنی به وجود آمده و نتایجی که در سه هفته اخیر گرفته باعث شده تا ضمن بازگشتن به صدر جدول خود را به عنوان یکی از مدعیان جدی گروه ب برای صعود به لیگ برتر معرفی کند.

مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان تصریح کرد: مشکلات مالی بزرگترین و مهم‌ترین دغدغه این فصل تیم پاس بوده و هست.

وی ادامه داد: با گذشت 20 هفته از مسابقات تنها 22 درصد از مبالغ قرارداد بازیکنان و کادر فنی پرداخت کردیم و این موضوع در بین 28 تیم حاضر در لیگ یک واقعاً یک اتفاق عجیب است.

رمضانی با اشاره به اینکه در روزهای اخیر اعضای هیئت مدیره به شدت پیگیر مسایل مالی و رفع این مشکل هستند، یادآور شد: جا دارد از اعضای هیئت مدیره تشکر و قدردانی کنم که خالصانه برای رفع مشکلات مالی پیگیری‌های لازم را انجام دادند.

وی ابراز داشت: با قول مساعدی که داده شده تا قبل از پایان سال رقم قابل توجهی در اختیار باشگاه قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل باشگاه پاس همدان در ارتباط با بازی حساس تیمش برابر استقلال صنعتی ادامه داد: با توجه به وضعیت جدول گروه ب لیگ دسته یک و نزدیکی امتیازی تیم‌های مدعی قهرمانی و صعود، بازی برابر تیم استقلال صنعتی خوزستا اهمیت بالایی دارد و سه امتیاز این بازی حکم شش امتیاز برای تیم برنده خواهد داشت.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه از نظر روحی و همچنین تاکتیکی وضعیت تیمش را زیر نظر داشته یا خیر؟ یادآور شد: از هفته گذشته در تهران پیگیر مسایل مالی بودم اما در دو روزی که در همدان حضور دارم شخصاً در تمرینات حاضر شدم و خدا را شاکرم که تمام بازیکنان از وضعیت روحی و روانی خوبی به سر‌ می‌برند.

رمضانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام امکانات از نظر روحی و روانی برای نتیجه گرفتن تیم فوتبال پاس فراهم شده است.

وی ادامه داد: از مسئولان ورزش به ویژه اعضای هیئت مدیره انتظار داریم تا ‌با حضور در ورزشگاه قدس باعث دلگرمی بازیکنان و کادر فنی تیم شوند.

مدیرعامل باشگاه پاس همدان اضافه کرد: کمک‌های مالی و معنوی مسئولان و مدیران ارشد باشگاه به صورت همزمان تأثیر مؤثری در روند تیم پاس خواهد داشت که امیدواریم فردا شاهد حضور این عزیزان در ورزشگاه باشیم تا بازیکنان تیم پاس با روحیه بهتری به میدان روند.

وی هواداران پرشور تیم پاس را سرمایه اصلی باشگاه پاس دانست و متذکر شد: از همه فوتبال‌دوستان همدانی دعوت می‌کنم تا برای تشویق تیم در برابر استقلال خوزستان حضور گسترده‌ای داشته باشند.

تا پایان هفته بیستم رقابت‌های لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور (جام آزادگان) تیم پاس همدان موفق شد با کسب 35 امتیاز در رده سوم جدول رده بندی این رقابت‌ها قرار بگیرد و عصر روز دوشنبه هفتم اسفند ماه ساعت 15 از تیم رده دومی استقلال صنعتی خوزستان پذیرایی خواهد کرد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن