شک ندارم که پاس برنده بازی با استقلال است
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 06 اسفند 1391 08:56
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1234
مدافع مصدوم تیم فوتبال پاس که حدوداً 61 روز است که درگیر درمان پای آسیب دیده اش است طبق گفته خودش و تأیید پزشکان تیم می تواند یکی . دو هفته دیگر در ترکیب پاس قرار گیرد و برای این تیم بازی کند.
به گزارش "همدان فوتبال"، گفت و گویی را که در این خصوص با ربیع خواه در زیر می خوانید:
شنیده ایم تمرینات گروهی را آغاز کرده ای ؟
شکر خدا دو هفته ای می شود که همراه تیم تمرین می کنم .
هنگام تمرین که مشکلی نداری؟
روز های اولی که تمرین می کردم احساس درد داشتم اما خوشبختانه دیگر از درد و سوزش خبری نیست و می توانم با خیال آسوده به تمرین آماده سازی بپردازم.
دقیقاً چه اتفاقی افتاد که مصدوم شدی؟
در جریان یک بازی دوستانه می خواستم با یک چرخش ضربه بقل پا به توپ بزنم که متأسفانه پایم بد جوری چرخید و دچار پارگی رباط داخلی شدم.
شانس آوردی که پارگی در حدی نبود که نیاز به جراحی باشد...
بله خوشبختانه نیازی به جراحی نبود اما به هر حال مصدومیت شرایط سختی برای یک بازیکن است مخصوصاً اگر در شرایط خوب فیزیکی باشی و به یکباره از دور خارج شوی واقعاً ناراحت کننده است .
گویا مراحل اولیه درمان را در تهران طی کردی..؟
بله هم به دلیل تسریع روند درمان و هم به دلیل اینکه خانواده ام ساکن تهران هستند راهی تهران شدم و نیمی از مراحل درمانم را در پایتخت و تحت نظر دکتر طباطبایی انجام دادم.
فکر می کنی دقیقاً چه زمانی بتوانی دوباره برای پاس بازی کنی؟
تا دو هفته دیگر به شرایط بازی می رسم و اگر کادر فنی صلاح بداند می توانم برای تیمم بازی کنم.
به نظرت نبودنت در این دو ماه تا چه حد به پاس لطمه زد؟
قطعاً غیبت یک بازیکن نمی تواند برنامه های یک تیم مدعی را بر هم بزند اما خب تا حدی هر چند بسیار اندک تأثیر می گزارد.
فکر می کنی پاس چه نتیجه ای برابر استقلال خوزستان کسب می کند؟
من شک ندارم که پاس برنده این بازی است چرا که هم تیمی هایم برای این بازی انگیزه زیادی دارند.