مشکلات مالی می تواند مانع صعود پاس شود
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 02 اسفند 1391 19:31
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1262
سرمربی تیم فوتبال پاس که شرایط فنی پاس برای بازگشت به لیگ برتر را کاملا مناسب می داند، معتقد است: مشکلات مالی می تواند این شرایط خوب را برهم بزند و مانع صعود پاس شود.
به گزارش “همدان فوتبال"، امید طیری اظهار کرد: پاس از نظر فنی در شرایط مطلوبی قرار دارد و تنها مشکل ما در زمینه مسائل مالی است که باید بگویم بین توان فنی بالای تیم و توان مالی توازن برقرار نیست.وی درباره اینکه پس از دو برد پیاپی امیدها برای صعود پاس بازگشته است، تصریح کرد: زمانی که پیشنهاد سرمربیگری پاس را دریافت کردم یک مطالعه جامع در این زمینه انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که این تیم پتانسیل صعود را دارد و زمانی که تیم را تحویل گرفتم به لحاظ روحی- روانی و ابزاری روی بازیکنان و تیم کار کردم و خوشبختانه پس از چهار پنج هفته نتیجه کار مشخص شد.
طیری افزود: پاس حالا هم خوب بازی می کند و هم خوب نتیجه می گیرد ، ارنج تیم نیز جا افتاده اما با این همه سختی های زیادی برای صعود و لیگ برتری شدن داریم، 6 بازی تا پایان کار باقی مانده است که هر یک حکم فینال و یا یک بازی پلی آف را دارند.
وی اضافه کرد: هر بازی که پشت سر می گذاریم، بازی سخت تری پیش رو داریم و به همین علت باید به همان مراتب که بازی ها سخت تر می شود من و تیمم با روحیه تر و با انگیزه تر باشیم و تلاش مضاعفی انجام دهیم.
طیری درباره اینکه پاس تیمی است که این سختی ها را پیروزمندانه پشت سر بگذارد، تصریح کرد: ما به لحاظ فنی و تیم داری و همچنین کارایی تمام توان خود را به کار گرفته ایم؛ من به عنوان مربی و باشگاه به لحاظ امور جانبی هر دو در حال انجام وظایف خود هستیم اما متأسفانه همانطور که اشاره کردم از نظر مالی دچار مشکل هستیم و برای این که زحمات ما به ثمر بنشیند و نتیجه بخش باشد نیازمند حمایت مالی هستیم، این حمایت در حد بسیار معمولی هم باشد باز هم کمک بزرگی است.
وی ادامه داد: شاید من به عنوان سرمربی، مدیر عامل در انجام امور اداری و یا کارمند به علت موفقیت تیم شهرش زیر بار این همه مشکل خم به ابرو نیاورد اما بازیکن برای اینکه با تمام وجود بجنگد نیاز به انگیزه و حمایت دارد. امیدوارم این مشکل بزودی برطرف شود و پول مورد نیاز به موقع تزریق شود تا بعدها حسرت فرصت از دست رفته را نخوریم.
سرمربی پاس درباره بازی با استقلال صنعتی بیان کرد: این بازی از آنجایی حائز اهمیت است که استقلال صنعتی یکی از رقبای اصلی ما در امر صعود بوده و بازی با این تیم یک بازی مستقیم و 6 امتیازی محسوب می شود، اما یکبار دیگر این را می گویم که رقیب و حریف اصلی ما نه تیم استقلال صنعتی است و نه تیم شهرداری یاسوج و نه هیچ تیم دیگری. تنها رقیبی که می تواند امسال مانع از صعود ما به لیگ برتر گردد، مشکلات مالی است.