سامره برای وصول مطالباتش به همدان آمد

b_150_100_16777215_00_images_stories_samere.jpgاين روزها بازيكنان باشگاه پاس يكي پس از ديگري به همدان و به باشگاه پاس و هيأت فوتبال استان مي‌آيند تا در مورد جدایي و قراردادشان كارهاي لازم را انجام دهند كه در اين بين يا از طلب مالي خود مي‌گذرند و يا از باشگاه پاس به دليل پايبند نبودن به شرايط مالي شكايت مي‌كنند.
به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال"، علي سامره بازيكن سابق پاس نيز با حضور در هيأت فوتبال استان همدان از اين تيم به كميته انضباطي شكايت كرد تا طلب خود را از اين تيم بگيرد كه وي گفت: از زماني كه به پاس آمدم يك فصل مي‌گذرد و تا به اينجا 40 درصد قراردادم را گرفته‌ام و هنوز 60 درصد آن باقي مانده است كه به همين دليل اگر اين طلب وصول نشود از اين باشگاه شكايت مي‌كنم.

وي افزود: من در زمان ملاحي به تيم پاس ملحق شدم و مديران فعلي اين تيم در اين شرايط نقشي ندارند اما در دنياي حرفه‌اي مديرعامل فعلي پاس بايد پاسخ طلب بازيكنان مختلفي چون من را بدهد.
سامره در مورد وحيد علي‌آبادي بازیكن همداني مس سرچشمه گفت: وحيد بازيكن خوبي است و آينده خوبي خواهد داشت و در اين ميان بايد با سياست بهتري عمل كند و تجربه بيشتري بايد كسب كند و در سال گذشته براي تيم مس بد كار نكرد، در اوايل فصل مشكلات فراواني داشت اما به مرور زمان بهتر شد و توانست بازي‌هاي خوبي از خود به نمايش بگذارد.
وي با بيان اينكه اميدوارم باشگاه پاس به روزهاي خوب خود بازگردد، تصريح كرد: پاس تيم بزرگي است كه اين باعث مي‌شود كار كردن در اين تيم مشكل‌تر از تيم‌هاي ديگر باشد و مدير اين تيم نيز بايد با برنامه‌ريزي دقيقي عمل كند و استان همدان و مسئولان استاني آن بايد با ديد حرفه‌اي نسبت به اين تيم نگاه داشته باشند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن