افتخاری برای دروازبان تیم فوتسال علیصدر همدان؛
وحید روحی اخضر به تیم ملی زیر 22 سال نزدیک شد
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 24 ارديبهشت 1391 01:00
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1482
دروازبان بومی تیم فوتسال علیصدر همدان در آستانه حضور در تیم ملی زیر 22 سال قرار گرفت.
وحید روحی اخضر امروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری "همدان فوتبال"، اظهار داشت: فوتسال را از سال 78 آغاز کردم و مقام های مختلفی در سطح آموزشگاه ها داشته ام و در لیگ استان دو بار قهرمان شده ایم و در جام رمضان دو بار قهرمانی و یک بار نایب قهرمانی و صعود به لیگ دوم زیر گروه کشور را داشته ام و فوتسال خود را از لیگ بسیج و در تیم استقلال هم سابقه بازی دارم و از سال 85 هم در خدمت تیم علیصدر هستم.
وی درباره همکاری خود با علیصدر گفت: دوست دارم فوتبال خود را در این تیم ادامه دهم اما قطعا به لیگ برتر و تیم ملی فکر می کنم شرایط امکاناتی و تمرینی این تیم در سطح لیگ دوم خوب است و در اینجا که هستیم از امکانات و شرایط راضی هستیم و من خودم تا پایان این فصل با علیصدر قرارداد دارم و بعد از پایان فصل درباره همکاری یا عدم همکاری بهتر می توان صحبت کرد اما قطعا به دنبال پیشرفت هستم و به اینجا قانع نیستم و مطمئنا اگر فصل بعد از لیگ یک یا لیگ برتر پیشنهادی داشته باشم حتما به آن فکر خواهم کرد.
دروازبان علیصدر درباره سرمربی تیم و رابطه خود با ایشان و بازیکنان گفت: آقای امینی شخصیت خوبی دارند چه از لحاظ فنی و چه اخلاقی سرمربی خوبی هستند و رابطه ایشان با تمام بازیکنان دوستانه است و بین بازیکنان فرقی نمی گذارد همچنین شرایط تمرینی ما طوری است که هر روز تمرین داریم هفته ای شش روز و هفته یک روز هم سونا و استخر داریم و تمرینات متنوع است و تمرینات تکراری نداریم و رابطه ام با آقای امینی بسیار خوب است و ایشان نسبت به من نظر مثبتی دارند و همیشه به من می گویند تو اگر کمتر از تیم ملی فکر کنی به جایی نخواهد رسید همچنین با همه بازیکنان از جمله وحید شانه ای و امین وکیلی رابطه دوستانه و صمیمی ای دارم.
روحی درباره درخشش در بازی گذشته تیم خود برابر بیمه حدیث قزوین گفت: بچه ها همه در این بازی زحمت کشیدند ولی در این بازی شاید کمک کوچکی هم به تیم خود کرده باشم و خوشحالم که با گرفتن دو پنالتی و گرفتن چند توپ سعی کردم کمتر گل بخورم و من هم در این پیروزی نقشی داشته باشم .
وی درباره صحبت انجام شده برای حضور در تیم ملی امید گفت: در بازی با قزوین ناظر بازی ما سرپرست تیم ملی امید بود که از بنده دعوت کردند که در اردوی آینده تیم های ملی زیر 22 سال شرکت کنم که اگر خدا بخواهد و اتفاق خاصی پیش نیاید باید بروم و از اسم استان خود دفاع کنم و در تیم ملی جایی برای خود باز کنم.