رییس هیات مدیره باشگاه الوند همدان:
پس از جلسه با استاندار برنامه سال آینده را اعلام میکنیم
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 16 ارديبهشت 1391 00:15
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1520
حمایت های مستمر مهندس سیفی زراعی رییس هیات مدیره و یکی از سهام داران باشگاه الوند همدان از تیمش بدون تردید یکی از مهمترین عوامل موفقیت این تیم به شمار می رود که توانست پس از سال ها، چهره همدانی ها و هواداران فوتبال دوست را شاداب و خوشحال کند.
به گزارش پایکاه خبری "همدان فوتبال"، سیفی زارعی هر چند در این مدت از مدیریت خود در راس باشگاه الوند یا همان پاس نوین، زیاد در صحنه های مطبوعاتی ظاهر نشد اما بی گمان با مدیریت موثر خود در برنامه های تیم توانست نقش مهمی را در این پیروزی افتخارآفرین ایفا کند.
گفت و گوی مهیا شده با وی را می خوانید:
ـ قهرمانی و صعود پاس نوین را به شما تبریک میگوییم؟
ممنونم، باید این افتخار را به هوادران تیم و مردم همدان که صاحبان اصلی باشگاه هستند تبریک گفت.
ـ شما همیشه کم صحبت هستید؟
چطور مگه ...
ـ در طی فصلی که گذشت کم تر مصاحبه کردید ...
من همیشه پاسخگوی رسانه ها بودم البته قبول دارم به دلیل مشاغل کاری نتوانستم در خدمت سایت خودمان باشم اما در مورد رسانه های دیگر و مطبوعات استان هر وقت به سراغم آمده اند پاسخگو بوده ام .
ـ ناگفته نماند شما و مهندس یدی نشان دادهاید که بیشتر اهل عمل هستید تا صحبت ...
این لطف شماست.
ـ نام تیم الوند شد یا سر افرازان الوند؟
نام تیم "الوند" است همانطور که در سایت هم رسماً اعلام کردیم اما در ورزشگاه هنگام اعلام نام مجری به دلیل پشت سر هم گفتن کلمات "نام پاس نوین به نام سر افراز الوند تغییر یافت " باعث شد برخیها به اشتباه بیفتند.
ـ بپردازیم به الوند، روزهای سختی راگذراندید تا الوند لیگ یکی شود ...؟
قطعاً دشواریهای خاص خودش را داشت اما همین که یک نفر فقط یک نفر از وجود تیم خوب و کاملاً بومی در شهرش راضی باشد تمام سختیها برای من و تکتک اعضای مجموعه آسان و شیرین میشود، فکر میکنم افراد فوتبالی این جمله مرا بخوبی درک کنند که فوتبال جذابیتهای خاص خودش را دارد.
ـ چرا تصمیم گرفتید در فوتبال سرمایهگذاری کنید؟
پس از انتقال پاس بزرگ به همدان و روند نزولی که این تیم در شهر ما پیش گرفت باعث شد تمامی اهالی فوتبال استان دچار سرخوردگی شوند که چرا فوتبال همدان به این شکل به کشور معرفی شد در صورتی که پتانسل فوتبال شهر و استان ما بالا بود و نباید این وضعیت رخ میداد بنابراین من و مهندس یدی تصمیم گرفتیم برای اثبات حقانیت فوتبال همدان در فوتبال سرمایهگذاری کنیم.
ـ شخصاً پیشنهاد خرید پاس نوین را مطرح کردید؟
اینکه فوتبال همدان باید در مسیر رشد قرار بگیرد همیشه از دغدغههای ذهنی من بود اما خرید تیم از برنامههای من و مهندس یدی نبود تا اینکه این پیشنهاد از سوی مسئولان باشگاه مطرح شد و ما هم با کمال میل پذیرفتیم.
ـ از ابتدا فکر میکردید که پاس نوین لیگ یکی شود؟
با این هدف تیم را نخردیم که حتماً باید تیم را لیگ یکی کنیم تنها خواسته ما تیمداری با نیروهای بومی بود .
ـ این سؤال که چرا سرمایهدارانی چون شما و مهندس یدی که سالها در عرصه ساخت و ساز فعالیت کردهاند چرا سرمایه خود را در همان امور عمرانی که سوددهی بالایی داشت بکارنبردند سؤال تعداد زیادی از هم استانیهای ماست؟
پاسخ این سؤال به وضوح روشن است، هدف ما از سرمایهگزاری در فوتبال کسب درآمد نبود بلکه مهیاکردن بستری برای نشاندادن پتانسیل فوتبال بومی همدان به کشور بود، مسلماً اگر قصد درآمدزایی داشتیم ریسک بزرگی مثل خرید تیم نمیکردیم، شما دیدید که ما با اختلاف 2 امتیاز قهرمان شدیم و اگر به هر دلیلی 2 امتیاز کم میآوردیم لیگ دومی میماندیم و اگر هدف درآمدزایی داشتیم به دلیل از دست رفتن سرمایه سرخورده میشدیم اما با هدفی که ما دنبال میکردیم، شخص من و بهرام یدی اگر تیم صعود نمیکرد هرگز پشیمان نمیشدیم و احساس شکست نمیکردیم.
ـ درخصوص هزینههایی که برای تیمداری کردهاید اظهارنظرها زیاد است گروهی معتقدند هزینه بسیار اندکی کردهاید و گروهی معتقدند لیگ یکی شدن شما قریب به یک میلیارد هزینه بردهاست ...
مگر میشود پیشرفت کرد و هزینه نکرد ... به نظر من پرداختیهای ما به بازیکنانمان و نحوه تیمداری، رفت و برگشتها، هتلهایی که رزرو میکردیم و سایر امکانات گویای این است که چقدر هزینه کردهایم. ما دوست داشتیم نشان دهیم که نگاه ما به فوتبال حرفهای است و برای حرفهای بودن حرفهای رفتار میکنیم نه ریخت و پاش کردیم و نه خساست ...
ـ پیشنهاد خرید پاس نوین را چه کسی به شما داد؟
مسئولان فوتبال استان و خود رضا طلایی سرمربی تیم که سالها در پاس سابقه مربیگری داشت این پیشنهاد را دادند.
ـ گویا شما هم در جوانی فوتبال را بصورت حرفهای دنبال میکردید؟
بله من بازیکن تیمهای شهید نیلی، دانشگاه بوعلی، شهرداری و بانک ملی بودم.
ـ چه پستی داشتید؟
هافبک راست.
- پس فوتبالی بودید که برای فوتبال دل میسوزانید؟
در دوران ما فوتبال به شکل امروز حرفهای نبود، حمایت زیادی از ورزشکاران نمیشد، چند دوست کنار هم جمع میشدن و از روی علاقه تیم تشکیل میدادند و خودشان حمایتش میکردند، آن دوران دوست داشتم از جانب افراد متمول مورد حمایت قرار بگیریم اما چنین اتفاقی رخ نداد و تصمیم گرفتم اگر روزی توان مالی داشتم حتماً مدافع ورزش و فوتبال باشم.
ـ شما جز پیشکسوتان فوتبال همدان هم به شمار میروید، نظرتان راجع به انتقال پاس به همدان چه بود؟
پاس تیم بزرگی است و برند آسیایی دارد و مسلماً صاحب چنین تیمی شدن لذت بخش است اما باید با برنامه ریزی ویژه این انتقال صورت میگرفت که نه تنها برنامهریزی اصولی نبود بلکه در اجرای همان برنامه غیر اصولی هم کوتاهی کردیم و نتیجهاش شد پاسی که از دوران اوج گذشته فقط نامش برایش باقیمانده است.
ـ برخی از همدانیها معتقدند با شرایط فعلی پاس و لیگ یکی شدن الوند دیگر نیازی به حمایت همدان از پاس نیست؟
پاس هدیه به شهدای گرانقدر استان است و باید همیشه از این تیم بزرگ حمایت شود و سعی شود که این تیم به جایگاه سابقش برگردد، فوتبالیهای همدان میدانند که پاس قطب سوم فوتبال ایران بوده و باید جایگاهش حفظ شود و برای بازگشت این تیم به لیگ برتر تلاش شود.
ـ به نظر شما دلیل عدم صعود پاس در فصلی که گذشت علی رغم هزینه های زیادی که برای این تیم شد چه بود؟
مسئولین پاس باید برنامه دقیقتری برای بازگشت پاس به لیگ برتر طرحریزی میکردند به نظر من در نیم فصل لیگ دسته اول که شرایط پاس نوین و ذوب و فلزات برای صعود مثبت بود پاسی میبایست تغییراتی در جهت حتمیشدن صعود تیم در تیم ایجاد میکردند تا کار به روز آخر و پلی آف نکشد، شاید اگر بگوویچ زودتر به پاس میآمد اوضاع بهتر از امروز بود و البته از زحمات افراد بومي نيز كه دراينخصوص تلاش كردند بايد قدردان بود.
ـ زمزمههایی مبنی بر فروش امتیاز الوند به گوش میرسد ...
هیچ صحبتی در این خصوص انجام ندادهایم و فعلاً به چنین چیزی فکر نمیکنیم.
ـ دو تیم در یک لیگ باعث افت فوتبال همدان نمیشود؟
اگر از دو تیم بخوبی حمایت شود باعث ایجاد رقابت سالم و در نتیجه پیشرفت فوتبال میشود، البته باید نحوه حمایتها از دو تیم برابر باشد.
ـ تاکنون جلسهای مبنی بر تعیین تکلیف تیم پس از صعود برگزار کردهاید؟
صحبتهایی با ریاست تربیتبدنی، رئیس هیئت فوتبال و معاون عمرانی استاندار انجام دادهایم اما هنوز تصمیم قطعی در خصوص برنامههای تیم برای فصل آینده نگرفتهایم.
ـ تصمیمات مدیریت کلان باشگاه در خصوص برنامههای الوند برای سال آینده کی مشخص میشود؟
به یاری خدا پس از جلسه با استاندار محترم و صحبت با ایشان برنامههای خود را برای سال آینده تعیین و اعلام میکنیم.
ـ در خصوص مسایل فنی تصمیم گرفتهاید؟
منظورتان چه تصمیماتی است؟
ـ چند درصد از کادر فنی و بازیکنان را برای فصل بعد حفظ میکنید؟
50 درصد تیم پتانسیل لیگ 1 را دارند و فقط باید در برخی پستها تقویتهایی صورت بگیرد که به موقع در این خصوص تصمیمات لازم را میگیریم.
ـ فکر میکنید بتوانید در فینال لیگ دو هم قهرمان شوید؟
ما تلاشمان را میکنیم و در فینال هم حرفهای زیادی برای گفتن داریم.
ـ شانس آوردید که در بازی رفت میهمان شدید و در بازی برگشت میزبان ...
شخصاً معتقدم این موضوع که ما اول میهمان باشیم بعد میزبان زیاد دخیل نیست، مهم تلاشی است که تیمهای اول هر گروه برای نشان دادن برتری خود در برابر دیگری به کار میبرند.
ـ ممنون از پاسخهای گرمتان، صحبت خاصی دارید؟
باید از تمامی افرادی که طی فصلی که گذشت حامی تیم بودند و برای موفقیتش تلاش کردند، قدردانی کنم.