علي‌اصغر عاشوري:

باید با برنامه‌ريزي قوي از نام استان دفاع ‌كنيم

b_150_100_16777215_00_images_stories_20.jpgالوند همدان با قرار گرفتن در صدر جدول گروه دوم ليگ دسته دوم توانست به فينال اين رقابت ها راه پيدا كند كه در اين موفقيت بازيكناني بودند كه نقش پررنگ‌تري داشتند.

به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال"، يكي از اين بازيكنان علي اصغر عاشوري مهاجم گلزن اين تيم بود كه توانست با زدن 15 گل عنوان آقاي گلي رقابت‌هاي ليگ دسته دوم كشور در فصل جاري را به خود اختصاص دهد.

آقاي گل ليگ دسته دوم با بيان اينكه مزد زحماتمان را گرفتيم، گفت: بازي براي ما حساسيت بالايي داشت و خدا را شكر مي‌كنم كه با پيروزي همراه شد و توانستيم به عنوان تيم اول از گروه خود صعود كنيم و شيريني اين صعود به تمام تمرينات سختي كه پشت سرگذاشتيم مي‌ارزيد.آقاي گل ليگ دسته دوم با بيان اينكه مزد زحماتمان را گرفتيم، گفت: بازي براي ما حساسيت بالايي داشت و خدا را شكر مي‌كنم كه با پيروزي همراه شد و توانستيم به عنوان تيم اول از گروه خود صعود كنيم و شيريني اين صعود به تمام تمرينات سختي كه پشت سرگذاشتيم مي‌ارزيد.

عاشوري در مورد دو گلي كه در بازي پاياني به ثمر رساند، تصريح كرد: در طول فصل بچه‌ها زحمات زيادي براي تيم و گلزني ما مهاجمان كشيدند و در اين بازي نيز زحمات آنها باعث شد كه موقعيت براي من مهيا شود و من نيز توانستم گلزني كنم و خوشحالم كه توانستم به پيروزي تيمم كمك كنم و آقاي گل ليگ شوم.

وي بازي فينال را نيز مهم دانست و ادامه داد: با صدرنشيني در گروه خود بايد در بازي فينال مقابل استقلال اهواز بازي كنيم، كسب پيروزي در فينال مي‌تواند لذت اين صعود را بيشتر كند، بايد تمام تلاش خود را به كار ببريم و بچه‌ها بايد كاري را كه شروع كرده‌ايم با كسب قهرماني تكميل كنند.

مهاجم الوند همدان افزود: يكي از رمزهاي موفقيت ما پشتيباني خوب مديران باشگاه بود كه از نظر معنوي، امكانات و مالي تيم را حمايت كردند و فكر مي‌كنم اين صعود باعث دلگرمي آنها شد و هديه‌اي از طرف كادر فني و بازيكنان به مديران تيم بود كه شرايط را به بهترين شكل براي ما فراهم كردند.

عاشوري در پاسخ به اين سوال كه با تغيير نام تيم موافق هستيد، گفت: از ماه ها قبل خبر داشتيم كه اين امر انجام خواهد شد و نظر همه نيز همين بود، در فصل آينده بايد با برنامه‌ريزي قوي به بهترين شكل از نام استان دفاع كنيم و مطمئنم كه با تعصبي كه در بين بازيكنان وجود دارد با برطرف شدن نقاط ضعف در ليگ يك نيز مي‌توانيم موفق عمل كنيم.

وي خاطرنشان كرد: از خانواده ام تشكر مي‌كنم كه هميشه همراه من بودند و كمكم كردند و نقش بسياري در موفقيت هاي من دارند. از مربيان قبلي خود نيز تشكر مي‌كنم كه با زحمت‌هايشان باعث شدند چنين روزهاي خوبي را تجربه كنم و اميدوارم خداوند كمكم كند بتوانم از نام استان در هر سطحي و جايي دفاع كنم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن