مدافع فصل گذشته پاس همدان:

فصل قبل به عشق پاس به تیم برگشتم

b_150_100_16777215_00_images_stories_hemat.jpgبازیکن تیم فوتبال پاس همدان گفت: ماجرای گرفتن بازیکن در ابتدای فصل، تیم را به حاشیه برد.

به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال"، همت عابدی نژاد افزود: از اول فصل حاشیه های زیادی داشتیم، داستان گرفتن بازیکن واقعا تیم را به حاشیه برد حتی با وجود اردوی خوب ترکیه و تمام هزینه هایی که در اردو شد بازیکنهایی که به تیم ملحق می شدند بعد از چند روز خط می خوردند و این باعث شد تیم به حاشیه برود.

وی ادامه داد: بگوویچ با زمان کمی که در اختیارش گذاشته شد خیلی خوب تیم را مدیریت کرد البته کمالوند هم عملکرد خوبی داشت ولی متاسفانه تیم اول فصل خوب بسته نشد و کادر فنی از اول فصل دنبال مهاجم و دروازه بان بود.

عابدی نژاد اظهار کرد: تاکنون برای فصل جدید دو پیشنهاد داشتم ولی هنوز تصمیمی نگرفته ام، پاس را خیلی دوست دارم و فصل قبل هم به عشق پاس به تیم برگشتم.

وی در پایان گفت: من هم مانند بازیکنان دیگر عاشق کشورم هستم و با انرژی زیاد برای ورود به تیم ملی بازی خواهم کرد.

وی درباره تسویه حساب نیز اعلام کرد: مسوولان قول تسویه به من دادند در حالی که از سال 89 هنوز بدهکارند و به قول خود عمل نکرده اند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن