گوآرديولا از تلخترين شکست خود ميگويد
- توضیحات
- نمایش از دوشنبه, 13 مرداد 1393 11:19
- دسته: فوتبال جهان
- بازدید: 977
سرمربي بايرن شکست برابر رئال در فصل قبل ليگ قهرمانان اروپا را تلخترين شکست دوران مربيگري خود دانست. او ميگويد از بارسلونا جدا شد؛ چرا که به خاطر خستگي ديگر نميتوانست ادامه بدهد.
پپ گوآرديولا در بارسلونا عملکرد خيرهکنندهاي از خود به جا گذاشت و با کسب جامهاي زياد به عنوان پرافتخارترين سرمربي تاريخ اين باشگاه انتخاب شد. بعد از جدايي پپ شايعههاي زيادي درباره علت رفتنش به گوش رسيد. بعضي معتقد بودند که گوآرديولا از سران آبي-اناريها خواسته بود بازيکنان جديدي را به تيم اضافه کنند و اين خواسته برآورده نشد تا مرد محبوب نوکمپ اين تيم را به مقصد بايرن ترک کند.
گوآرديولا درباره علت جدايي خود از آبي - اناريها صحبت کرد. او ميگويد از اين تيم جدا شد؛ چرا که احساس خستگي ميکرد و ديگر نميتوانست به کار ادامه دهد. او گفت: بعضي ميگويند از سران بارسلونا خواستم تا بازيکنان جديدي را جذب کنند و چون نتوانستند خواسته من را برآورده کنند از اين تيم جدا شدم. اصلا چنين سخناني صحت ندارد. چنين خواستهاي از سران بارسلونا نداشتم. در اکتبر 2011 با رئيس باشگاه نشستي داشتم و به او گفتم که ديگر نميخواهم ادامه بدهم. اين تصميمي بود که گرفته بودم و ديگر آن را تغيير ندادم.
سرمربي کنوني بايرن مونيخ ادامه داد: از بارسلونا جدا شدم؛ چرا که احساس خستگي مفرط داشتم. ديگر نميتوانستم ادامه بدهم. اصلا از باشگاه نخواستم که تغييراتي را در ترکيب اصلي دهد. اين اصلا دليل منطقي براي جدايي نيست.
گوآرديولا درباره اين سوال که بدترين بازي دوران مربيگري او کدام بود، گفت: شکست در ديدار برگشت ليگ قهرمانان اروپا در فصل قبل برابر رئال بدترين و تلخترين شکست دوران مربيگري من بود. در آن بازي اشتباههاي زيادي داشتم و به همين خاطر تيم بازي را واگذار کرد.