مهابادي: 3 بازي است از داوري لطمه ميخوريم
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 10 شهریور 1394 19:42
- دسته: گفتگوی ویژه
- بازدید: 2039
اوضاع داوريها در ليگ يك دستكمي از داوريها در ليگ برتر ندارد و صداي بيشتر مربيان را درآورده است.
داوود مهابادي سرمربي پاس همدان از آن جمله مربياني است كه به داوريها معترض بوده و ميگويد متاسفانه نظارت كافي وجود ندارد.
* پاس هنوز نتوانسته انتظارات را برآورده كند؟
متاسفانه همانقدر كه خوب فوتبال بازي ميكنيم، خوب نتيجه نگرفتهايم. مثلا ما مقابل فجر خيلي خوب بازي كرديم ولي بدشانسي و جريان بازي باعث شد كه نتوانيم نتيجه لازم را بگيريم البته بچهها هم از موقعيتها خوب استفاده نكردند.
* اكثر مربيان ليگ يك از داوريها گله دارند، آيا پاس هم از اين مساله متضرر شده است؟
اتفاقا همان مساله جريان بازي كه اشاره كردم، همين بحث داوري است؛ متاسفانه در 3 بازي گذشته داوريها اصلا خوب نبوده است و به جرات ميگويم اكثر نتايج با اشتباه داوران رقم ميخورد. مثل بازي ما با فجر.
*چطور مگر، صحنه خاصي پيش آمد؟
بله متاسفانه داور بازي كه از جمله داوران باتجربه كشور است، در يك صحنه در داخل شش قدم مدافع ما بلند شد كه سر بزند، توپ از سرش رد شد و مهاجم حريف وقتي به توپ ضربه زد، به پشت مدافع ما خورد كه اصلا او رويش به توپ نبود و توپي كه به كمر و پشت دستش خورد را پنالتي اعلام كرد! بازيكن ما اصلا نه تعادل داشت و نه توپ را ديد آن وقت پنالتي گرفت؟!
البته اين تمام ماجرا نيست چراكه در دقيقه 22 و 90 دو خطاي خيلي مشكوك در محوطه جريمه، روي مهاجم تيم ما رخ داد كه ايشان به راحتي از آنها گذشت. خيلي جالب است آقاي داور در پايان بازي گفت روي صحنه آخر ديد نداشتم چون جايگيري من بد بود براي همين صحنه را خوب نديدم! خب شما جاي من باشيد چه ميكنيد؟ متاسفانه در 3 بازي گذشته ما خيلي لطمه خورديم.
*يعني عقيده داريد مثل ليگ برتر قضاوتها ضعيف است؟
بله قضاوتها خيلي ضعيف است ولي اين را تاكيد ميكنم كه هيچ عمدي در اين مساله نيست ولي همين اشتباهات سرنوشت يك تيم را عوض ميكند.
*آيا به كميته داوران اعتراض كرديد؟
بله اعتراض كردهايم ولي كميته داوران مقصر نيست به عقيده من داوران بايد تمركزشان را بالا ببرند و از طرفي نظارت بيشتر شود.
*منظور از نظارت چيست؟
بازيهاي ليگ يك پخش مستقيم نميشود. فصل گذشته هم يك برنامه مثل برنامه 90 ليگ يك را هر هفته در شبكه ورزش بررسي ميكرد، الان آن برنامه هم پخش نميشود. بنابراين كار داوران ديده نميشود. براي همين ميگويم بايد نظارت شود وقتي بازيها پخش شود داوران سعي ميكنند كه كارشان را بهبود ببخشند.
*پاس چه زماني به جمع صدرنشينان اضافه ميشود؟
تازه 3 هفته از رقابتها گذشته و تا هماهنگ شدن زمان احتياج داريم. من مطمئن هستم ما روز به روز بهتر ميشويم و به همان پاسي تبديل ميشويم كه هواداران و فوتبال ايران انتظار دارند. جايگاه ما اينجاي جدول نيست.
*بازي ستارگان را ديديد؟
بله، بازي خيلي خوب، جالب و خاطرهانگيز بود. اميدوارم که از اين اتفاقات باز هم در فوتبال ايران رخ دهد.
*داويدز گفته ميخواهد بيايد همدان؟
جالب است قدمش روي چشم
* فکر ميکنيد چه چيز همدان براي او جذابيت داشته که او ميخواهد به اين شهر بيايد؟
همدان يکي از شهرهاي توريستي و جذاب ايران است. قطعا او تعريف همدان و مهماننوازي مردم خونگرم همدان را شنيده که ميخواهد بيايد. شايد هم به خاطر بوعلي سينا و مسايل پزشکي باشد که به اين شهر ميآيد.
*اگر داويدز به همدان بيايد به او پيشنهاد بازي ميدهيد؟
در ليگ يک از بازيکن خارجي نميشود استفاده کرد «با خنده» البته اگر اجازه دهند حتما از تجربيات او استفاده ميکنم.
*بازي او را چطور ديديد؟
خيلي خوب بود واقعا مسلط و خوب بازي ميکرد. به لحاظ بدني هم خيلي آماده بود. مطمئنا او اگر در ايران بخواهد بازي کند ميتواند حتي به تيمهاي ليگ برتري هم کمک کند. او بسيار حرفهاي و باهوش است.
*آيا تجربيات به درد کادرفني ميخورد؟
بله صد در صد، شما مطمئن باشيد استفاده از چنين بازيکني حتي در کادر فني هم خوب خواهد بود. من هم شخصا استقبال ميکنم.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال