صبوری:
قدر فرصت طلایی حضور در پاس را می دانم
- توضیحات
- نمایش از جمعه, 21 شهریور 1393 15:04
- دسته: خبر
- بازدید: 938
بازیکن آذری زبان پاس همدان گفت: قدر فرصت طلایی حضور در تیم بزرگسالان پاس را می دانم و می خواهم با عملکرد درخشان در طول مسابقات پاسخ اعتماد داوود مهابادی سرمربی تیم را بدهم.
محمد صبوری در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: حضور در پاس برایم افتخار بزرگی است. البته در سال 91 در جوانان پاس عضویت داشتم و در همان سال با حمایت های صادق جعفرخواه توانستم مسیر پیشرفتم را ادامه دهم و سال بعد در تیم شهرداری نقده در لیگ دسته سه به میدان رفتم اما سال قبل به دلیل ادامه تحصیل ترجیح دادم از میادین فوتبالی فاصله بگیرم تا اینکه امسال با تلاش مضاعف به رده بزرگسالان پاس همدان راه یافتم.
وی اضافه کرد: برای رسیدن به این افتخار تلاش زیادی داشتم و الان هم در فضای رقابت سالمی که در بین بازیکنان هست امیدوار به بازی در کنار بازیکنان باتجربه تیم هستم. پست اصلی من مهاجم است اما به تشخیص آقای مهابادی سرمربی تیم در دفاع بازی می کنم و فکر می کنم رفته رفته در این پست جا می افتم. شاید این به خاطر قامت بلندم باشد و شاید هر نوع فیزیک بازی ام که ارایه می دهم. در مجموع به نظر کادر فنی احترام می گذارم.
این بازیکن رده سنی امید در خصوص اردوی آماده سازی کیش گفت: اردوی بسیار خوبی را پشت سر می گذاریم. اما برای موفقیت تیم تلاش می کنند و دوره تمرینی سنگینی را به لحاظ بدنسازی دنبال می کنیم. دوره بسیار خوبی را برای آماده سازی سپری کرده ایم و اکنون همه آماده حضور در جام حذفی هستند.
وی با قدردانی از کادر فنی تیم پاس گفت: تمامی مربیان برای آماده سازی بازیکنان تلاش داشته اند و با همین ترکیب و انگیزه ای که بین بازیکنان هست قطعا مدعی شماره یک لیگ برای صعود هستیم.
نظرات
اخبار کپی سایت پاس به چه درد ما میخوره آخه؟ خب میریم همون جا میخونیم دیگه!
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال