هافبک نهاوندی پاس:
امسال سال لیگ برتری شدن پاس است
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 20 شهریور 1393 12:25
- دسته: خبر
- بازدید: 897
هافبک پاس همدان گفت: امسال سال لیگ برتری شدن پاس است و این احساس را با حمایت هواداران و کسب نتایج مطلوب به اطمینان تبدیل می کنیم.
مصطفی سلگی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: هم اکنون اردوی کیش به لحاظ روحی و روانی در سطح بسیار خوبی دنبال میشود و بازیکنان با انگیزه مثال زدنی به تمرینات بدنسازی مشغولند.
وی در خصوص شرایط آمادگی خود بیان داشت: نسبت به سال قبل تجربه ام بیشتر شده و با کمک بزرگترها و حمایت هواداران اول موفقت تیم و بعد خودم را مهم میدانم.
وی افزود: امسال بیشتر دوست دارم هافبک نفوذی باشم اما صلاح دید کادر فنی مهم است. سال قبل در گلزنی موفق بودم و امسال هم برای تیم ها گل های حساسی کنار گذاشته ام.
سلگی خاطرنشان کرد: تیم خیلی خوبی داریم و نوید می دهم که با کمک هواداران به لیگ برتر برسیم. امیدوارم نماینده خوبی برای شهرم نهاوند باشم و به خدا توکل کرده ام.
وی در خصوص تمرینات بدنسازی پاس گفت: تمرینات بدنسازی روحی سخت و تحت فشار بدنی بالاست و باید تحمل کرد تا به سطح بالا رسید.
وی با تمجید از حمایت های استاندار همدان و مدیرعامل پاس و همچنین فولاد ویان گفت: امسال تیم از پتانسیل بسیار خوبی برخوردار است و این شرایط ویژه نوید روزهای شیرین را برای پاس می دهد.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال