دبیر هیات فوتبال کیش:
همدانی ها به پاس مهابادی افتخار کنند
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 20 شهریور 1393 11:37
- دسته: خبر
- بازدید: 939
دبیر هیات فوتبال منطقه آزاد کیش گفت: همدانی ها به داشتن تیمی جوان، قدرتمند و با اخلاق که شکل دهنده آن داوود مهابادی است، افتخار کنند
به گزارش "همدان فوتبال"، احمد بهاردوست دبیر هیات فوتبال منطقه آزاد کیش با کوله باری از تجربه بیش از 30 سال در عرصه فوتبال فعالیت دارد و طی 9 سال گذشته در سمت دبیر هیات فوتبال این منطقه به جوانان فوتبالدوست این شهر خدمت می کند.
تمرین امشب تیم پاس با استقبال فوتبالیست های کیشوند همراه بود و حضور بهاردوست بیش از سایرین نمایان شد.
وی سال ها با سیدنوید گلبویی و حسن روحی همکاری فوتبالی داشته است و با حضور در تمرین پاس از آنها استقبال کرد.
وی در گفتگو با خبرنگار ما به نکات جالبی اشاره کرد. بهاردوست گفت: سالهاست مهابادی را می شناسم. تبحر وی در این است که بازیکنان جوان را گردهم می آورد و با تمرینات منحصر به فرد خود آنها را تبدیل به بازیکنان سطح بالا و مدعی می کند.
تیمی که من الان شاهد تمرین آنها هستم به لحاظ فیزیکی و کارایی در سطح بسیار خوبی قرار دارند. تیم های مهابادی همواره یکدست و جوان بوده اند. کار وی به نسبت مربیانی که یک تیم آماده و مملو از بازیکنان مطرح را در اختیار می گیرد قابل قیاس نیست. مهابادی همواره از جوان ها تیمی قدرتمند و مدعی ساخته است. اطمینان دارم تیم پاس امسال می تواند به لیگ برتر برسد چرا که کادر فنی بسیار باتجربه ، دلسوز و کارآمد در اختیار دارد.
این تیم با همین شاکله آینده روشنی دارد و خودباوری بازیکنان و انگیزه بالای آنها در تمرین نشان از تیمی قدرتمند برای حضور در لیگ دسته یک کشور می دهد.
بهاردوست در ادامه اظهار داشت: ما بهترین شرایط را برای اردوی تدارکاتی پاسی ها آماده کرده ایم و قرار است فردا با یکی از تیم های ما در دسته سوم کشور مسابقه تدارکاتی داشته باشند.
وی ویژگی های جزیره کیش در اردوهای تمرینی را آرامش جزیره، استفاده مناسب از سواحل برای تمرینات بدنسازی و چمن و امکانات مطلوب تمرینی عنوان کرد و گفت: تابستان امسال بیش از 10 تیم در این جزیره اردوی تمرینی داشته اند ضمن اینکه میزبان بازی دوستانه تیم های امید کره جنوبی و ایران بودیم و چندین تیم حوزه خلیج فارس و حتی ترکیه هم در اینجا اردو داشتند. از طرفی دو زمین چمن مناسب بازی را در مجموعه المپیک داریم که در کنار آن سالن بدنسازی، استخر و سایر امکانات هم موجود است که در کل کمپینگ بسیار ایده آلی برای تیم های است.
وی در پایان برای اعضای تیم فوتبال پاس همدان آرزوی موفقیت کرد.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال