رمضانی مدیرعامل پاس می ماند؟
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 10 ارديبهشت 1393 10:31
- دسته: خبر
- بازدید: 966
این روزها از ساختمان باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان اخبار ضد و نقیضی درخصوص انتخاب مدیرعامل تیم به بیرون درز می کند.
به گزارش "همدان فوتبال"، انتخاب مدیرعامل جدید تیم پاس همدان این روزها سوژه خوبی برای خبرنگاران شده است. از سویی شنیده می شود رمضانی در این پست ابقا خواهد شد و حتی برای این کار مذاکرات نهایی نیز انجام شده و خود رمضانی هم بارها و بارها با مصاحبه هایش نشان داده که برای ماندن در پاس خیلی هم بی میل نیست.
از سوی دیگر زمزمه هایی جدی به گوش می رسد مبنی بر اینکه "عباس صوفی"، مدیرعامل سابق پاس همدان و رئیس سابق هیات فوتبال که یکی از توانمندترین مدیران بومی همدان هم محسوب می شود به صندلی مدیرعاملی نزدیک است و شاید تنها دلیلی که میان او و این صندلی جدایی انداخته بی میلی خود صوفی است!
صوفی یکی از باتجربه ترین مدیران فوتبال در همدان است و برای سپردن مدیریت پاس به یک فرد بومی چه شخصی بهتر از عباس صوفی؟
اما ماندن رمضانی هم خود از آن دست خبرهایی است که برای همه مردم همدان شوک آور است. مردی که خود بارها در طول فصل به خاطر کمبود منابع مالی قصد استعفا داشت حتما باید در ساختان باشگاهش معجزه رخ داده باشد که این چنین برای یک فصل دیگر چراغ سبز نشان می دهد.
رمضانی خوب به یاد دارد که امسال بعد از هر برد و باخت به سیبل انتقادات هواداران بدل می شد. حال اینکه با تمامی مشکلات مالی و البته رابطه سردی که میان او و هوادار حکم فرماست چگونه می خواهد در پاس بماند خود علامت سوال بزرگی است که در اذهان شکل گرفته است.
جالب تر اینجاست که رمضانی گفته اگر نظر استاندار و دستگاه ورزش نسبت به من مثبت باشد در پاس خواهم ماند. برای این ماندن هم یک دلیل می آورد: پاس خانه من است!
با این اوصاف اگر رمضانی در پاس بماند باید منتظر شنیدن این جمله از زبان او باشیم: "امسال بدهی ام با مردم همدان را صاف و پاس را لیگ برتری خواهم کرد. چیزی که برای من یک عقده شده است."
برای انتخاب مدیرعامل جدید پاس همدان باید یک هفته صبر کنیم و منتظر باشیم. عباس صوفی، عبدالحمید رمضانی و حتی چند گزینه دیگر که این روزها نامشان دهان به دهان می شود.
نويسنده: حامد صيفي-ايسنا
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال