اکبر محمدی:
موفقیت پاس، کوهی از پشتیبان می خواهد
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 09 دی 1394 14:35
- دسته: خبر
- بازدید: 1043
سرمربی پاس همدان گفت: موفقیت پاس در نیم فصل دوم لیگ دسته اول فوتبال کشور کوهی از پشتیبان می خواهد و انتظار دارم مسوولان، هواداران و رسانه ها حمایت همه جانبه از تیم داشته باشند.
به گزارش "همدان فوتبال"، اکبر محمدی روز چهارشنبه در نشست با مدیرعامل و اعضای کادر فنی تیم پاس اظهار کرد: پاس از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است و قطعا در نیم فصل دوم شرایط تیم به لحاظ نتیجه گیری متفاوت خواهد بود.
وی با قدردانی از مدیران خونه به خونه بابل برای موافقت در جدایی از این تیم گفت: به هر حال مدیران این تیم نیز خواهان هموار شدن مسیر پیشرفتم هستند و از اینکه با جدایی ام موافقت شد، قدردانی می کنم.
محمدی بیان داشت: شرایط خوبی را در خونه به خونه بابل سپری کردم اما به خواست مدیرعامل پاس و اینکه استاندار همدان قول حمایت همه جانبه را از تیم دارد، پیشنهاد این تیم را پذیرفتم.
وی افزود: از همه دست اندرکاران تیم می خواهم که ضمن ایجاد آرامش در تیم، شرایطی فراهم کنند تا پاس در مسیر موفقیت در نیم فصل دوم پیش برود.
وی با اشاره به جذب چند بازیکن جدید در تیم پاس گفت: قطعا نفراتی جذب می کنیم که به سطح کیفی و نتیجه گیری تیم کمک کنند.
اکبر محمدی ظهر امروز رسما به عنوان سرمربی جدید تیم پاس همدان معرفی شد.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال