مهابادی:

دو گل خورده پاس روی اتفاقات فوتبالی بود

b_150_100_16777215_00_images_stories_davood_mahabadi_2.jpgسرمربی تیم فوتبال پاس همدان به شاگردانش هشدار داد که در هر مسابقه خود را از پیش برنده ندانند و همه بازی ها را جدی بگیرند .

داوود مهابادی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، ضمن تشریح بازی این هفته تیمش مقابل شهرداری تبریز، به سووالات رسانه ای ما پاسخ گفت .

پاس به نخستین تساوی فصل جاری دست یافت، بازی مقابل شهرداری تبریز چطور بود؟

در غیاب دو سه بازیکن اصلی در این دیدار حاضر شدیم که از کیفیت بازی تیم ما کاسته شد و پس از دریافت گل تساوی تمرکز بازیکنان دقایقی از بازی از دست رفت و همین مساله باعث شد تا دو سه موقعیتی که حریف ایجاد کرده بود براثر اشتباه نفرات ما باشد .

اما روند بازی نشان داد برای رسیدن به گل برتری چندین بار تغییر تاکتیک دادید؟

در این دیدار سه بار اقدام به تغییر تاکتیک کرد و اگر از موقعیت ها ایجاد شده به نحو احسن استفاده شده بود می توانستیم دو سه گل بزنیم .

پس از دریافت گل تساوی در این بازی حریف با عقب نشینی و محدود کردن فضاها باعث شد تا به ارسال از جناحین و شوت از راه دور اقدام کنیم هر چند کم دقتی بازیکنان ما، دفاع خوب حریف و درخشش دروازه بان شهرداری سبب شد به گلزنی بیشتر نرسیم .

در دریافت گل طی دو بازی گذشته نقش دروازه بانان بی تاثیر نبود . !

معتقدم گل های دریافت شده هیچ گاه روی تکنیک و تاکتیک حریف نبود بلکه عدم تمرکز و اشتباه در تصمیم گیری سبب شد تا دو گل اتفاقی را دریافت کنیم. البته دروازه بانان تیم پاس تاکنون آمار خوبی داشته اند و دو گل دریافت شده هم برخلاف مسایل فنی جزو اتفاقات فوتبال بود .

شهرداری تبریز را چطور ارزیابی کردید؟

شهرداری تبریز را پرمهره و قدرتمندیست. این تیم هم به لحاظ تاکتیکی و هم فیزیکی جزو تیم های خوب لیگ دسته یک کشور است.

شروع تمرینات به محض پایان بازی مقابل شهرداری تبریز به نوعی تنبیه بازیکنان بود، یا خیر؟

هفته گذشته به رسم هرسال که در تیم های مختلف داشته ام، به احترام تاسوعا و عاشورای حسینی تمرین تیم را تعطیل کردم و این نیت قلبی و اعتقادی را تا پایان دوران مربیگری خواهم داشت و براین اساس بود که هفته قبل تمرین تعطیل شد.

این هفته شیوه هایی جدید در ساختار تمرینی بازیکنان داشتید؟

پس از بازی این هفته مقابل شهرداری تبریز احساس کردم بازیکنان به لحاظ بدنی باید تقویت شوند و به همین دلیل با یک جلسه ریکاوری تمرین را شروع کردیم ضمن اینکه نکات فنی قابل مرور در تمرین وجود داشت که صلاح دیدم در کنار پوشش نقاط ضعف تیم به آنها پرداخته شود.

در هر بازی تغییراتی در تیم ایجاد می کنید، آیا این تغییرات تاکتیکی است یا عدم رضایت از بازی قبلی؟

امسال نفرات تیم برای نخستین بار کنار هم بازی می کنند. سطح فنی آنها به هم نزدیک است و باید مراقب باشیم دچار فرسودگی و آسیب دیدگی نشوند و به همین دلیل است که تغییرات را اعمال می کنم. نباید از شرایط مسابقه دور شوند و با این دیدگاه در برخی پست ها تغییراتی داشته ایم.

عملکرد بازیکنان را در این پنج بازی گذشته چطور دیدید؟

عملکرد بازیکنان پاس در مجموع خوب بود اما انتظار بیشتری از آنها دارم و می خواهم توانایی خود را در قالب کارهای تاکتیکی در ادامه بازی ها به نمایش بگذارند. البته آنها هرگز نباید خود را از پیش برنده تلقی نکرده و همه بازی ها را جدی بگیرند.

داوری ها را چگونه ارزیابی می کنید؟

بیشتر نگران مصدومیت داوران هستم. در بازی ما مقابل شهرداری تبریز هم دیدید که به دلیل مصدومیت داور، داور چهارم به میدان آمد که کم تجربگی او باعث شد که لطمه زیادی در این بازی بخوریم. امیدوارم داوران ما به نوعی مراقب سلامتی خود باشند و اگر اینگونه نباشد قطعا تا پایان مسابقات بیشتر از 5- 6 داور باقی نمی ماند!

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن