استمداد سرپرست پاس از مخالفان؛

برای موفقت تیم کدورت ها را کنار بگذارید

b_150_100_16777215_00_images_stories_mahmoud_merrikhi.jpgسرپرست تیم فوتبال پاس همدان تاکید کرد: اکنون وقت آن رسیده که همه برای ماندن پاس در لیگ یک همسو و یکدل قدم بردارند و با همدلی بین بازیکنان و هواداران و رفع کدورتهای شخصی ، میتوانیم نتایج بهتری بگیریم.

 

 

به گزارش همدان فوتبال محمود مریخی افزود: مهمترین نیاز پاس همدان در حال حاضر انسجام و همبستگی تیمی بین تمام اعضای پاس است و تلاش مدیریت باشگاه هم رسیدن به این انسجام بوده است.


وی در مورد بازیهای پیش رو تیم پاس اظهارداشت: به تمام هواداران پاس همدان قول میدهم در بازیهای پیش رو با تمام قوا به میدان برویم تا بتوانیم حداکثر امتیازات را به دست آوریم.


سرپرست پاس در مورد محرومان و مصدومان بازی با البدربندرکنگ گفت: خوشبختانه تنها بازی است که محروم و مصدوم نداریم و تمامی بازیکنان در اختیار کادر فنی باشگاه هستند.


 

وی در پایان گفت: این تیم سرمایه استان همدان است اگر تیم در هفته های قبل نتایج خوبی نگرفت متوجه یکسری مسائل مالی بود، اما به لطف خدا و حمایت مسوولان ارشد استان تا حدودی مشکلات مرتفع شده  است.