رفتن ناگهانی رضا طلایی منش بین دو نیمه بازی تیمش مقابل شهرداری بندرعباس از آن دسته اتفاقات نادر در فوتبال امروز است که شاید این حرکت مبتدیانه در تاریخ اتفاقات فوتبالی دنیا به ثبت برسد !
به گزارش "همدان فوتبال"، مهمترین اتفاقی که تماشاگران حاضر در ورزشگاه شهدای قدس همدان در نیمه دوم بازی الوند مقابل شهرداری مشاهده کردند و متعجب شدند!! نبود رضا طلایی منش در جایگاه نیمکت الوند بود.
رضا بیکباره ورزشگاه را ترک کرد تا طلای الوند ناگهان ناپدید شود. طلایی منش کهاز چهره اش مشخص بود در این هفته ها از قرعه بد شانس به ستوه آمده و پریشان است، به خانه رفت تا استراحت کند.
اما رفتن رضا ختم به خیر نبود چرا که مدیرعامل الوند به محض شنیدن این خبر شوکه شد و خشم وجودش را گرفت. بهرام یدی که از معدود سرمایه گذاران فوتبال کشور به شمار می رود از رفتن سرمربی خود کاملا خشمگین شد تا جایی که حتی به اطرافیانش گفته که رضا با این حرکت دیگر جایی در تیمش ندارد!
او توقع نداشت یکی از دوست هایش که به او اعتماد ویژه داشته و همواره از خصوصیات شخصی، فکری و فنی اش مقابل هجمه منتفدان دفاع کرده، در این شرایط حساس پشت او را خالی کند و برود!